Relevamiento de una pyme y propuestas de mejora

Saved in:
Main Author: González, Ciro.
Corporate Author: Universidad Nacional de Quilmes.
Format: Book
Language:Spanish
Published: 2015.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01047Cam#a22003135a#4500
001 028719
005 20170427142802.0
008 160503s2015||||xx bdeo##m #000|0#spa#d
040 |a AR-BeUNQ  |b spa 
082 0 4 |a 664.152  |2 21 
100 1 |a González, Ciro. 
245 0 2 |a Relevamiento de una pyme y propuestas de mejora  |c Ciro González. 
260 |a   |c 2015. 
300 |a 110 h. :   |b fot., mapa, planos, gráficos ;   |c 30 cm. 
502 |a Trabajo final (Ingeniería) -- Universidad Nacional de Quilmes, 2015. 
504 |a Bibliografía: h. 89-90. 
942 |c TF  |n 0 
594 |a INGENIERIA EN ALIMENTOS 
650 7 |a Tecnología de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Elaboración de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Procesos industriales  |2 spines 
650 7 |a Bombeo  |2 spines 
650 7 |a Vapores  |2 spines 
650 7 |a Tuberías  |2 spines 
653 |a Pymes 
653 |a Mermeladas 
710 2 |a Universidad Nacional de Quilmes. 
929 |a DONACION  |b Ciro González  |d 0,00  |e 20160303  |f PAT0062361  |g 3009 Exp. 827-0387/98  |j 54568 
999 |c 1032  |d 76419