Alimentos : Introducción técnica y seguridad

Saved in:
Main Author: Medin, Roxana
Other Authors: Medin, Silvina
Format: Book
Language:Spanish
Published: Buenos Aires : Turísticas, 2002
Edition:1a. ed.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00850nam#a2200277#a#4500
001 008872
005 20160721144903.0
008 021118s2002####ag##################spa#d
020 |a 9879473132 
040 |a AR-beUNQ 
099 |a 13-M23 
100 1 |a Medin, Roxana 
245 0 2 |a Alimentos :   |b Introducción técnica y seguridad  |c Roxana Medin, Silvina Medin. 
250 |a 1a. ed. 
260 |a Buenos Aires :  |b Turísticas,  |c 2002 
300 |a 416 p. :   |b tablas, gráficos 
650 7 |a ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a TECNOLOGIA DE ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a ENVASADO DE ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a ADITIVOS PARA ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a SEGURIDAD  |2 Spines 
653 |a EVALUACION SENSORIAL 
700 1 |a Medin, Silvina 
929 |a COMPRA  |b Juan Segura  |d 10,00E  |e 20021116  |f patrimonio  |j 32683 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 11332  |d 86719