Alimentos y nutrición : introducción a la bromatología

Saved in:
Main Author: Salinas, Rolando D
Format: Book
Language:Spanish
Published: Buenos Aires : El Ateneo, 2000
Edition:3a. ed.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00889nam#a2200277#a#4500
001 009843
005 20160721145254.0
008 030925s2000####ag##################spa#d
020 |a 9500203790 
040 |a AR-beUNQ 
099 |a 13-S10 
100 1 |a Salinas, Rolando D 
245 0 0 |a Alimentos y nutrición : introducción a la bromatología  |c Rolando D. Salinas. 
250 |a 3a. ed. 
260 |a Buenos Aires :  |b El Ateneo,  |c 2000 
300 |a xv, 288 p. :   |b tablas 
650 7 |a ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a TECNOLOGIA DE ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a LEGISLACION ALIMENTARIA  |2 Spines 
650 7 |a ELABORACION DE ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a ADITIVOS PARA ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a INDUSTRIA ALIMENTARIA  |2 Spines 
650 7 |a NUTRICION  |2 Spines 
929 |a COMPRA  |b Prometeo  |c Exp. 827-0360/99  |d 23,00  |e 20030925  |f patrimonio  |j 34896 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 12270  |d 87657