El ahumado

Saved in:
Main Author: Mohler, Klement
Format: Book
Language:Spanish
Published: Zaragoza : Acribia, 1980
Series:Ciencia y tecnología de la carne : teoría y práctica ; v. 11
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00789nam#a2200253#a#4500
001 012167
005 20160721151141.0
008 960812s1980####sp##################spa#d
020 |a 8420004464 
040 |a AR-beUNQ 
099 |a 13-M9 
100 1 |a Mohler, Klement 
245 0 3 |a El ahumado  |c Klement Mohler. 
260 |a Zaragoza :  |b Acribia,  |c 1980 
300 |a 74 p. :   |b gráficos, tablas 
490 0 |a Ciencia y tecnología de la carne : teoría y práctica ;  |v v. 11 
650 7 |a TECNOLOGIA DE ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a CARNE  |2 Spines 
650 7 |a AHUMADO  |2 Spines 
929 |a COMPRA  |b C and C  |c Exp. 827-0464/96  |d 17,60  |e 19960725  |j 17517 
929 |a COMPRA  |b C and C  |c Exp. 827-0464/96  |d 17,60  |e 19960725  |j 17518 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 14582  |d 89969