Bebidas : tecnología, química y microbiología /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Spanish English |
Published: |
Zaragoza :
Acribia,
1997
|
Series: | Alimentos básicos ;
v. 2 |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01505nam a2200385 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 013234 | ||
003 | AR-BeUNQ | ||
005 | 20240605133833.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 030808s1997 sp a 001 0 spa d | ||
999 | |c 15636 |d 91023 | ||
020 | |a 8420008265 | ||
020 | |a 9788420008264 | ||
040 | |a AR-BeUNQ |e aacr |b spa |c AR-BeUNQ | ||
041 | 1 | |a spa |h eng | |
099 | |a 13-V5 | ||
100 | 1 | |a Varnam, Alan H. |9 4944 | |
245 | 1 | 0 | |a Bebidas : |b tecnología, química y microbiología / |c Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland ; traducido por José Manuel Ena Dalmau. |
260 | |a Zaragoza : |b Acribia, |c 1997 | ||
300 | |a xi, 487 p. : |b il. ; |c 24 cm | ||
490 | 0 | |a Alimentos básicos ; |v v. 2 | |
500 | |a Traducción de: Beverages. Technology, chemistry and microbiology (Food products series 2), 1994. | ||
594 | |b INGENIERÍA EN ALIMENTOS |c INGENIERÍA DE BEBIDAS |d 2023 | ||
650 | 7 | |a Bebidas |2 spines | |
650 | 7 | |a Microbiología de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Elaboración de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Análisis de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Tecnología de alimentos |2 spines | |
700 | 1 | |a Sutherland, Jane P. |9 4945 | |
700 | 1 | |a Ena Dalmau, José Manuel |9 4946 | |
929 | |a COMPRA |b Prometeo |c Exp. 827-0764/97 |d 66,50 |e 19980110 |j 22770 |h 1 | ||
929 | |a COMPRA |b Prometeo |c Exp. 827-0764/97 |d 66,50 |e 19980110 |j 22771 |h 2 | ||
929 | |a COMPRA |b Mabel Rembado |d 70,00E |e 20030807 |f patrimonio |j 34418 |h 3 | ||
929 | |a COMPRA |b Cúspide Libros S. A. |d 27416,70 |e 20231212 |f PAT00801081 |j 62220 |h 4 | ||
942 | |c LIB |n 0 |