Fundamentos de termodinámica técnica. Segundo tomo /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Spanish |
Published: |
Barcelona :
Reverté,
1998
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01528Cam#a2200421#a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 013651 | ||
003 | AR-BeUNQ | ||
005 | 20230529125812.0 | ||
008 | 990417s1998####sp#a f#f #001#0#spa#d | ||
999 | |c 16052 |d 91439 | ||
020 | |a 8429141715 (obra completa) | ||
020 | |a 8429141693 (t. 2) | ||
040 | |a AR-beUNQ |e aacr | ||
099 | |a 21-M5 | ||
100 | 1 | |a Moran, M J | |
245 | 0 | 2 | |a Fundamentos de termodinámica técnica. |c M. J Moran, H. N Shapiro. |n Segundo tomo / |
260 | |a Barcelona : |b Reverté, |c 1998 | ||
300 | |a xiv, p. 431-943 : il. ; |c 25 cm. | ||
500 | |a Traducción de: Fundamentals of engineering thermodynamics, 2nd ed. | ||
500 | |a Incluye índice. | ||
590 | |a El inv. 25238 fue dado de baja, reemplazado por el inv. 45630. | ||
594 | |b INGENIERÍA EN ALIMENTOS |c SIMULACIÓN DE PROCESOS |d 2017 | ||
594 | |b INGENIERÍA EN ALIMENTOS |c TERMODINÁMICA |d 2017 |d 2023 | ||
650 | 7 | |a TERMODINAMICA |2 Spines | |
650 | 7 | |a PROPIEDADES TERMODINAMICAS |2 Spines | |
650 | 7 | |a ENTROPIA |2 Spines | |
650 | 7 | |a EQUILIBRIOS QUIMICOS |2 Spines | |
650 | 7 | |a REFRIGERACION |2 Spines | |
653 | |a FISICOQUIMICA | ||
653 | |a EXERGIA | ||
653 | |a EQUILIBRIO DE FASES | ||
653 | |a ENTALPIA | ||
700 | 1 | |a Shapiro, H N | |
929 | |a COMPRA |b Prometeo |c Exp. 827-0764/97 |d 41,00 |e 19990119 |j 25235 | ||
929 | |a COMPRA |b Prometeo |c Exp. 827-0764/97 |d 41,00 |e 19990119 |j 25237 | ||
929 | |a COMPRA |b Prometeo |c Exp. 827-0764/97 |d 41,00 |e 19990119 |j 25238 | ||
929 | |a DONACION |b Pablo Iademarco |d 120,00 |e 20101124 |j 45630 | ||
942 | |c LIB |n 0 |