Fundamentos de ciencia de los alimentos
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Spanish |
Published: |
Zaragoza, España :
Acribia,
2002.
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01373nam#a22003375a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 018192 | ||
005 | 20160721154257.0 | ||
008 | 060929s2002####sp#a##########001#0#spa#d | ||
020 | |a 8420009768 | ||
040 | |a AR-beUNQ | ||
082 | 0 | 4 | |a 664 |2 21 |
099 | |a 13-V10 | ||
100 | 1 | |a Vaclavik, Vickie A | |
245 | 0 | 2 | |a Fundamentos de ciencia de los alimentos |c Vickie A. Vaclavik, con la colaboración de Elizabeth W. Christian; traducido por Isabel Jaime Moreno. |
260 | |a Zaragoza, España : |b Acribia, |c 2002. | ||
300 | |a xxi, 485 p. : |b il., gráficos ; |c 24 cm. | ||
500 | |a Incluye índice. | ||
500 | |a Título original: Essentials of Food Science.-- New York : Kluwer Academic/Plenum Publisher, 1998. | ||
650 | 7 | |a Tecnología de alimentos |2 Spines | |
650 | 7 | |a Alimentos |2 Spines | |
650 | 7 | |a Análisis de alimentos |2 Spines | |
650 | 7 | |a Envasado de alimentos |2 Spines | |
650 | 7 | |a Higiene de los alimentos |2 Spines | |
650 | 7 | |a Nutrición |2 Spines | |
700 | 1 | |a Christian, Elizabeth W | |
700 | 1 | |a Jaime Moreno, Isabel |e tr |4 trl | |
929 | |a COMPRA |b Alfagrama |c Exp. 827-0221/06 1a. compra |d 187,80 |e 20060911 |f PAT12824 |j 39163 | ||
929 | |a COMPRA |b Alfagrama |c Exp. 827-0221/06 1a. compra |d 187,80 |e 20060921 |f PAT0013502 |j 39345 | ||
929 | |a COMPRA |b Alfagrama |c Exp. 827-0221/06 1a. compra |d 187,80 |e 20060921 |f PAT0013503 |j 39346 | ||
942 | |c LIB |n 0 | ||
999 | |c 18384 |d 93771 |