Fundamentos de tecnología de los alimentos
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Spanish |
Published: |
Zaragoza, España :
Acribia,
2001.
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01397nam#a22003855a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 018224 | ||
003 | AR-BeUNQ | ||
005 | 20221215145001.0 | ||
008 | 061005s2001####sp#a#####b####000#0#spa#d | ||
999 | |c 18416 |d 93803 | ||
020 | |a 8420009520 | ||
040 | |a AR-beUNQ |e aacr | ||
082 | 0 | 4 | |a 664 |2 21 |
099 | |a 13-T9 | ||
245 | 0 | 2 | |a Fundamentos de tecnología de los alimentos |c Horst-Dieter Tscheuschner, editor. |
260 | |a Zaragoza, España : |b Acribia, |c 2001. | ||
300 | |a xvii, 746 p. : |b il., gráficos ; |c 24 cm. | ||
500 | |a Incluye índice. | ||
504 | |a Bibliografía: p. 713-732. | ||
594 | |a INGENIERIA EN ALIMENTOS | ||
595 | |a PRESERVACION DE ALIMENTOS |d 2022 | ||
650 | 7 | |a Tecnología de alimentos |2 Spines | |
650 | 7 | |a Alimentos |2 Spines | |
650 | 7 | |a Materias primas |2 Spines | |
650 | 7 | |a Elaboración de alimentos |2 Spines | |
650 | 7 | |a Procesos industriales |2 Spines | |
650 | 7 | |a Congelación |2 Spines | |
650 | 7 | |a Alimentos congelados |2 Spines | |
650 | 7 | |a Refrigeración |2 Spines | |
650 | 7 | |a Reología |2 Spines | |
700 | 1 | |a Tscheuschner, Horst-Dieter |e ed |4 edt | |
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-0221/06 1a. compra |d 282,00 |e 20060922 |f PAT0013366 |j 39257 | ||
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-0221/06 1a. compra |d 282,00 |e 20060922 |f PAT0013367 |j 39258 | ||
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-0221/06 1a. compra |d 282,00 |e 20060922 |f PAT0013365 |j 39259 | ||
942 | |c LIB |n 0 |