La ciencia de las golosinas

Saved in:
Main Author: Edwards, W P
Other Authors: Vercet Tormo, Antonio (Translator, tr)
Format: Book
Language:Spanish
English
Published: Zaragoza : Acribia, 2001.
Edition:1a. ed.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01293nam#a22003375a#4500
001 018246
005 20160721154323.0
008 061009s2001####sp#ac####b####001#0#spa#d
020 |a 8420009644 
040 |a AR-beUNQ 
041 1 |a pa  |h eng 
082 0 4 |a 664.153  |2 21 
099 |a 13-E8 
100 1 |a Edwards, W P 
245 0 3 |a La ciencia de las golosinas  |c W. P. Edwards; traducido por Antonio Vercet Tormo. 
250 |a 1a. ed. 
260 |a Zaragoza :  |b Acribia,  |c 2001. 
300 |a xiii, 185 p. :  |b il., gráficos, tablas ;  |c 24 cm. 
500 |a Traducción de: The science of sugar confectionery. The Royal Society of Chemestry, Cambridge. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas e índices. 
650 7 |a Industria alimentaria  |2 Spines 
650 7 |a Sacarosa  |2 Spines 
650 7 |a Aromatizantes  |2 Spines 
650 7 |a Elaboración de alimentos  |2 Spines 
650 7 |a Análisis de alimentos  |2 Spines 
700 1 |a Vercet Tormo, Antonio  |e tr  |4 trl 
929 |a COMPRA  |b Cúspide  |c Exp. 827-0221/06 1a. compra  |d 88,00  |e 20060922  |f PAT0013293  |j 39327 
929 |a COMPRA  |b Cúspide  |c Exp. 827-0221/06 1a. compra  |d 88,00  |e 20060922  |f PAT0013294  |j 39328 
929 |a COMPRA  |b Cúspide  |c Exp. 827-0221/06 1a. compra  |d 88,00  |e 20060922  |f PAT0013295  |j 39329 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 18437  |d 93824