Materials of construction for equipment in contact with food /

Saved in:
Main Author: Partington, E (Author)
Corporate Authors: European Hygienic Equipment Design Group., Campden and Chorleywood Food Research Association.
Format: Book
Language:English
Published: Chipping Campden, UK : published for EHEDG by CCFRA Technology, 2005.
Series:EHEDG Guidelines ; Doc. 32
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01187Cam#a22003135a#4500
001 019730
005 20160721155002.0
008 080314s2005####enka frt #000|0#eng#d
020 |a 0907503241 
040 |a AR-beUNQ  |b spa 
082 0 4 |a 664.02  |2 21 
092 |a 664.02  |l EHE 
245 0 0 |a Materials of construction for equipment in contact with food /   |c [E. Partington ... [et al.]]. 
260 |a Chipping Campden, UK :   |b published for EHEDG by CCFRA Technology,   |c 2005. 
300 |a 57 h. :   |b il; ;   |c 30 cm. 
490 0 |a EHEDG Guidelines ;   |v Doc. 32 
500 |a Título tomado de la cubierta. 
500 |a Publicado ago. 2005. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas. 
650 7 |a Industria alimentaria  |2 Spines 
650 7 |a Higiene de los alimentos  |2 Spines 
650 7 |a Tecnología sanitaria  |2 Spines 
650 7 |a Materiales de construcción  |2 Spines 
700 1 |a Partington, E  |e aut 
710 2 |a European Hygienic Equipment Design Group. 
710 2 |a Campden and Chorleywood Food Research Association. 
929 |a DONACION  |b Proveniente de: Departamento de Ciencia y Tecnología  |d 0  |e 20071102  |f PAT0022090  |g P65  |j 41532 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 19520  |d 94907