El restaurante como empresa /

Saved in:
Main Author: Durón García, Carlos
Format: Book
Language:Spanish
Published: México : Trillas, 2008.
Edition:4a. ed.
Series:Trillas turismo.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01171Cam#a2200325#a#4500
001 021672
005 20160721155920.0
008 100601s2008||||mx d f#b #001|0#spa#d
020 |a 9789682471230 
040 |a AR-BeUNQ 
082 0 4 |a 658.159  |2 21 
100 1 |a Durón García, Carlos 
245 0 3 |a El restaurante como empresa /   |c Carlos Durón García. 
250 |a 4a. ed. 
260 |a México :   |b Trillas,   |c 2008. 
300 |a 240 p. :   |b gráficos ;   |c 24 cm. 
490 1 |a Trillas turismo 
504 |a Incluye bibliografía e índice. 
594 |a LICENCIATURA EN ADMINISTRACION HOTELERA 
595 |a GESTION DE ALIMENTOS Y BEBIDAS 
650 7 |a Restaurante  |2 toit 
650 7 |a Empresas  |2 spines 
650 7 |a Gestión  |2 spines 
650 7 |a Contabilidad  |2 spines 
830 0 |a Trillas turismo. 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y técnica  |c Exp. 827-0888/09 1a. compra  |d 160,00  |e 20100430  |f PAT0034360  |j 44865 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y técnica  |c Exp. 827-0888/09 1a. compra  |d 160,00  |e 20100430  |f PAT0034361  |j 44866 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y técnica  |c Exp. 827-0888/09 1a. compra  |d 160,00  |e 20100430  |f PAT0034362  |j 44867 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 21051  |d 96438