Prescott, Harley y Klein, Microbiología /

Saved in:
Main Author: Willey, Joanne M.
Other Authors: Sherwood, Linda, Woolverton, Christopher J., Prescott, Lansing M., Gibert, Isidre (Translator, tr.), Ruiz Berraquero, Francisco (Reviewer, revisor técnico)
Format: Book
Language:English
Spanish
Published: Madrid : McGraw-Hill Interamericana de España , c2009.
Edition:7a. ed /
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 03107Cam#a2200613#a#4500
001 023801
003 AR-BeUNQ
005 20230529114933.0
008 120606s2009||||sp a |#b #001 0#eng d
999 |c 22442  |d 97829 
020 |a 9788448168278 
040 |a AR-BeUNQ  |b spa  |e aacr 
041 |a spa  |h eng 
082 0 4 |a 579  |2 21 
100 1 |a Willey, Joanne M.  |9 2426 
245 1 0 |a Prescott, Harley y Klein, Microbiología /   |c Joanne M. Willey, Linda M. Sherwood, Christopher J. Woolverton ; traducción coordinada por Isidre Gibert ; revisión a cargo de Francisco Ruiz Berraquero. 
246 3 0 |a Microbiología 
250 |a 7a. ed /   |b Joanne M. Willey, Linda M. Sherwood, Christopher J. Woolverton. 
260 |a Madrid :   |b McGraw-Hill Interamericana de España ,   |c c2009. 
300 |a xix, 1088, [107] p. :   |b il. (algunas col.) ;   |c 29 cm. 
500 |a Traducción de: Prescott, Harley, and Klein's microbiology.-- 7th ed.-- New York : McGraw-Hill Higher Education, c2008. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas e índice. 
594 |b INGENIERÍA EN ALIMENTOS  |c INTRODUCCION A LA INGENIERIA EN ALIMENTOS  |d 2023 
594 |b INGENIERÍA EN ALIMENTOS  |c MICROBIOLOGÍA GENERAL  |d 2011  |d 2021  |d 2023 
594 |b LICENCIATURA EN BIOTECNOLOGÍA 
594 |b TECNICATURA UNIVERSITARIA EN TECNOLOGÍA AMBIENTAL Y PETROQUÍMICA 
594 |b DIPLOMATURA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA 
594 |b TECNICATURA UNIVERSITARIA EN BIOTECNOLOGÍA 
595 |a MICROBIOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS 
595 |a BASES DE MICROBIOLOGÍA APLICADA  |d NO FIGURA LA FECHA DEL PROGRAMA 
595 |a MICROBIOLOGÍA AMBIENTAL  |d 2021 
650 7 |a Microbiología  |2 spines 
650 7 |a Biología molecular  |2 spines 
650 7 |a Genética microbiana  |2 spines 
650 7 |a Virus  |2 spines 
650 7 |a Hongos  |2 spines 
650 7 |a Enfermedades infecciosas  |2 spines 
650 7 |a Algas  |2 spines 
650 7 |a Protozoos  |2 spines 
650 7 |a Microbiología de los alimentos  |2 spines 
700 1 |a Sherwood, Linda  |9 2427 
700 1 |a Woolverton, Christopher J.  |9 2428 
700 1 |a Prescott, Lansing M.  |9 2430 
700 1 |a Gibert, Isidre  |e tr.  |4 trl  |9 2429 
700 1 |a Ruiz Berraquero, Francisco  |e revisor técnico  |4 rev  |9 2425 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y Técnica  |c 827-0010/11 Compra 2011  |d 790,00  |e 20120511  |f PAT0042925  |j 47681  |h 1 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y Técnica  |c 827-0010/11 Compra 2011  |d 790,00  |e 20120511  |f PAT0042926  |j 47682  |h 2 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y Técnica  |c 827-0010/11 Compra 2011  |d 790,00  |e 20120511  |f PAT0042927  |j 47683  |h 3 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y Técnica  |c 827-0814/11 Compra 2011  |d 950,00  |e 20120910  |f PAT0045599  |j 48339  |h 4 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y Técnica  |c 827-0814/11 Compra 2011  |d 950,00  |e 20120910  |f PAT0045600  |j 48340  |h 5 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y Técnica  |c 827-0814/11 Compra 2011  |d 950,00  |e 20120910  |f PAT0045600  |j 48341  |h 6 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y Técnica  |c 827-0814/11 Compra 2011  |d 950,00  |e 20120910  |f PAT0045601  |j 48342  |h 7 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y Técnica  |c 827-0814/11 Compra 2011  |d 950,00  |e 20120910  |f PAT0045602  |j 48343  |h 8 
942 |c LIB  |n 0