Skip to content
Toggle navigation
Your Account
Log Out
Conócenos
Sobre la BLM
Donación y canje
Estudiantes
Asociate
Mi cuenta
Préstamo de libros
Préstamo de notebooks
Recursos de apoyo para el estudio
Guías temáticas - BLM
Colecciones digitales
Consultas al bibliotecario
Capacitaciones
Normativa
Investigación
RIDAA-UNQ
ARchivo FvR
Colecciones Especiales
Guías temáticas
Consulte con un Bibliotecario
Buscar información
Buscador BLM
eLibro
BIDI
EBSCO
BECyT
Portal de Revistas UNQ
La cápsula del tiempo
Guías temáticas
Consulte con un Bibliotecario
Ayuda
Preguntas frecuentes
Contacto
Solicitud de información
Noticias
Chemrawn II : chemistry and wo...
Description
Cite this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Chemrawn II : chemistry and world food supplies : perspectives and recommendations
Saved in:
Other Authors:
Bixler, Gordon
(Editor, ed)
Format:
Book
Language:
English
Published:
Filipinas :
International Rice Research Institute,
1983
Subjects:
ALIMENTOS
AGRICULTURA
TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
169 p. : il., gráficos, tablas
Similar Items
The food chemistry laboratory : a manual for experimental foods, dietetics, and food scientists
by: Weaver, Connie
Published: (1996)
Food chemistry : a laboratory manual
by: Miller, Dennis D
Published: (1998)
Britain`s food supplies
by: Fenelon, K G
Published: (1952)
Food chemistry
Published: (1996)
Principles of food chemistry
by: DeMan, John M,
Published: (1999)
×
Loading...