Aprovechamiento y comercialización del tiburón

Saved in:
Main Author: Kreuzer, Rudolf
Other Authors: Ahmed, Rashid
Format: Book
Language:Spanish
Published: Roma : FAO, 1978
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00974nam#a2200313#a#4500
001 004720
005 20160721143311.0
008 981020s1978####it##################spa#d
020 |a 9253006544 
040 |a AR-beUNQ 
099 |a 24-K4 
100 1 |a Kreuzer, Rudolf 
245 0 2 |a Aprovechamiento y comercialización del tiburón  |c Rudolf Kreuzer, Rashid Ahmed. 
260 |a Roma :  |b FAO,  |c 1978 
300 |a vii, 186 p. :   |b gráficos, tablas, il. 
650 7 |a CETACEOS  |2 Spines 
650 7 |a PECES  |2 Spines 
650 7 |a RECURSOS MARINOS  |2 Spines 
650 7 |a PESCA  |2 Spines 
650 7 |a PRODUCTOS DEL MAR  |2 Spines 
650 7 |a ELABORACION DE ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a CONTROL DE CALIDAD  |2 Spines 
650 7 |a COMERCIO  |2 Spines 
650 7 |a ESTRUCTURA DEL MERCADO  |2 Spines 
653 |a TIBURONES 
700 1 |a Ahmed, Rashid 
929 |a COMPRA  |b Departamento de Ciencia y Tecnología  |d 4,00E  |e 19981020  |g Exp. 0387/98  |j 22563 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 7488  |d 82875