Alimento saborizado para untar /
Saved in:
Corporate Author: | |
---|---|
Other Authors: | , , , |
Format: | Book |
Language: | Spanish |
Published: |
2003
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01343nam#a2200373#a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 010024 | ||
005 | 20170427142744.0 | ||
008 | 040115s2003####ag##################spa#d | ||
040 | |a AR-beUNQ | ||
099 | |a T/13-M27 | ||
100 | 1 | |a Mateos, María Eugenia |4 dis | |
245 | 0 | 2 | |a Alimento saborizado para untar / |c María Eugenia Mateos, Natalia Fernanda Viola. |
260 | |a |c 2003 | ||
300 | |a [169] h : |b il., tablas ; |c 30 cm | ||
500 | |a Director de tesis: Jorge Roselló | ||
500 | |a Co-Director de tesis: Diego Guillermo Casalá | ||
502 | |a Trabajo final (Ingeniería) - Universidad Nacional de Quilmes, 2003. | ||
942 | |c TF |n 0 | ||
594 | |a INGENIERIA EN ALIMENTOS | ||
650 | 7 | |a Gestión |2 spines | |
650 | 7 | |a Análisis económico |2 spines | |
650 | 7 | |a Investigación de mercados |2 spines | |
650 | 7 | |a Desarrollo de nuevos productos |2 spines | |
650 | 7 | |a Productos industriales |2 spines | |
650 | 7 | |a Aditivos para alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Tecnología de alimentos |2 s´pines | |
650 | 7 | |a Producción alimentaria |2 toit | |
653 | |a Trabajo Final | ||
700 | 1 | |a Viola, Natalia Fernanda |4 dis | |
700 | 1 | |a Roselló, Jorge |e dir |4 ths | |
700 | 1 | |a Casalá, Diego Guillermo |e dir |4 ths | |
710 | 2 | |a Universidad Nacional de QUilmes | |
929 | |a COMPRA |b Mabel Rembado |d 20,00E |e 20031218 |f patrimonio |j 35574 | ||
999 | |c 864 |d 76251 |