Desarrollo de estofados enlatados listos para consumir /

Saved in:
Main Author: Herrera Sánchez, M Alejandra
Corporate Author: Universidad Nacional de Quilmes.
Other Authors: Iacobucci Santangelo, M Daniela,, Pollio, María Lucía (Director)
Format: Book
Language:Spanish
Published: 2009.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01236Cam#a2200337#a#4500
001 022151
005 20170427142753.0
008 101029s2009||||xx d f#b #000|0#spa#d
040 |a AR-BeUNQ 
082 0 4 |a 664.902  |2 21 
100 1 |a Herrera Sánchez, M Alejandra 
245 0 2 |a Desarrollo de estofados enlatados listos para consumir /   |c M. Alejandra Herrera Sánchez, M. Daniela Iacobucci Santangelo. 
260 |a   |c 2009. 
300 |a 190 p. :   |b gráficos ;   |c 30 cm. 
500 |a Directora: María Lucía Pollio. 
502 |a Trabajo final (Ingeniería) -- Universidad Nacional de Quilmes, 2009. 
504 |a Incluye bibliografía. 
942 |c TF  |n 0 
594 |a INGENIERIA EN ALIMENTOS 
650 7 |a Alimentos  |2 spines 
650 7 |a Carne de vacuno  |2 spines 
650 7 |a Aves de corral  |2 spines 
650 7 |a Industria alimentaria  |2 spines 
650 7 |a Elaboración de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Almacenamiento de alimentos  |2 spines 
653 |a Trabajo final 
700 1 |a Iacobucci Santangelo, M Daniela, 
700 1 |a Pollio, María Lucía  |e dir  |4 drt 
710 2 |a Universidad Nacional de Quilmes. 
929 |a DONACION  |b Lucía Pollio  |d 0,00  |e 20101001  |f PAT0035966  |g 1649 Exp. 827-0387/98  |j 45533 
999 |c 945  |d 76332