Desarrollo de estofados enlatados listos para consumir /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Spanish |
Published: |
2009.
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01236Cam#a2200337#a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 022151 | ||
005 | 20170427142753.0 | ||
008 | 101029s2009||||xx d f#b #000|0#spa#d | ||
040 | |a AR-BeUNQ | ||
082 | 0 | 4 | |a 664.902 |2 21 |
100 | 1 | |a Herrera Sánchez, M Alejandra | |
245 | 0 | 2 | |a Desarrollo de estofados enlatados listos para consumir / |c M. Alejandra Herrera Sánchez, M. Daniela Iacobucci Santangelo. |
260 | |a |c 2009. | ||
300 | |a 190 p. : |b gráficos ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Directora: María Lucía Pollio. | ||
502 | |a Trabajo final (Ingeniería) -- Universidad Nacional de Quilmes, 2009. | ||
504 | |a Incluye bibliografía. | ||
942 | |c TF |n 0 | ||
594 | |a INGENIERIA EN ALIMENTOS | ||
650 | 7 | |a Alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Carne de vacuno |2 spines | |
650 | 7 | |a Aves de corral |2 spines | |
650 | 7 | |a Industria alimentaria |2 spines | |
650 | 7 | |a Elaboración de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Almacenamiento de alimentos |2 spines | |
653 | |a Trabajo final | ||
700 | 1 | |a Iacobucci Santangelo, M Daniela, | |
700 | 1 | |a Pollio, María Lucía |e dir |4 drt | |
710 | 2 | |a Universidad Nacional de Quilmes. | |
929 | |a DONACION |b Lucía Pollio |d 0,00 |e 20101001 |f PAT0035966 |g 1649 Exp. 827-0387/98 |j 45533 | ||
999 | |c 945 |d 76332 |