Calentamiento ohmico de emulsiones carnicas /

Saved in:
Main Author: Lena, Antonela
Corporate Author: Universidad Nacional de Quilmes.
Other Authors: Acosta, David
Format: Book
Language:Spanish
Published: 2010.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01069Cam#a2200313#a#4500
001 022287
005 20170427142755.0
008 101220s2010||||xx ad f#b #000|0#spa#d
040 |a AR-BeUNQ 
082 0 4 |a 664.02  |2 21 
100 1 |a Lena, Antonela 
245 0 2 |a Calentamiento ohmico de emulsiones carnicas /   |c Antonela Lena, Virginia Rodrigo. 
260 |a   |c 2010. 
300 |a 137 h. :   |b il., gráficos ;   |c 30 cm. 
500 |a Director: Ing. David Acosta. 
502 |a Trabajo final (Ingeniería) -- Universidad Nacional de Quilmes, 2010. 
504 |a Incluye bibliografía. 
942 |c TF  |n 0 
594 |a INGENIERIA EN ALIMENTOS 
650 7 |a Resistencias eléctricas  |2 spines 
650 7 |a Tecnología de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Energía eléctrica  |2 spines 
650 7 |a Industria alimentaria  |2 spines 
650 7 |a Carne  |2 spines 
653 |a Trabajo final 
700 1 |a Acosta, David 
710 2 |a Universidad Nacional de Quilmes. 
929 |a DONACION  |b Antonela Lena  |d 0,00  |e 20101214  |f PAT0036316  |g 1715 Exp. 827-0387/98  |j 45737 
999 |c 960  |d 76347