Idealización : concepción estructuralista y generalización modelo-teórica - De Donato Rodríguez, Xavier (Universidad Nacional de Quilmes, 2015)
Fil: De Donato Rodríguez, Xavier. Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Lóxica e Filosofía Moral. Área de Lóxica e Filosofía da Ciencia; España.