Microbiología e higiene de los alimentos /

Saved in:
Main Author: Hayes, P. R.
Other Authors: Sanz Pérez, Bernabé (tr.)
Format: Book
Language:Spanish
Published: Zaragoza : Acribia, 1993.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01128nam#a2200325#a#4500
001 011294
003 AR-BeUNQ
005 20200304144918.0
007 ta
008 960513s1993 sp a fr 0010 spa d
999 |c 13710  |d 89097 
020 |a 8420007404 
040 |a AR-beUNQ  |b spa  |e aacr 
099 |a 13-H8 
100 1 |a Hayes, P. R.  |9 2469 
245 1 0 |a Microbiología e higiene de los alimentos /  |c P. R. Hayes ; traducido por Bernabé Sanz Pérez. 
260 |a Zaragoza :  |b Acribia,  |c 1993. 
300 |a xviii,369 p. :   |b il. ;  |c 25 cm. 
500 |a Traducción de: Food microbiology and hygiene. 
500 |a Incluye bibliografía e índice. 
594 |a INGENIERIA EN ALIMENTOS 
595 |a MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS  |d 2017 
650 7 |a Microbiología de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Higiene de los alimentos  |2 spines 
650 7 |a Contaminación de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Industria alimentaria  |2 spines 
700 1 |9 2470  |a Sanz Pérez, Bernabé  |e tr. 
929 |a COMPRA  |b Cúspide  |c Exp. 827-0429/95  |d 67  |e 1995  |j 14131  |h 1 
929 |a COMPRA  |b Cúspide  |c Exp. 827-0429/95  |d 67  |e 1995  |j 14132  |h 2 
942 |c LIB  |n 0