Microorganismos de los alimentos

Saved in:
Corporate Author: International Union of Microbiological Societies. International Commission on Microbiological Specifications for Foods
Format: Book
Language:Spanish
Published: Zaragoza : Acribia, [2000]
Edition:2a. ed.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01231nam#a2200301#a#4500
001 014555
003 AR-BeUNQ
005 20230529123947.0
008 020207q2000####sp##################spa#d
999 |c 16910  |d 92297 
020 |a 8420009083 
040 |a AR-beUNQ  |e aacr 
099 |a 13-I4 
110 2 |a International Union of Microbiological Societies. International Commission on Microbiological Specifications for Foods 
245 0 0 |a Microorganismos de los alimentos  |c International Union of Microbiological Societies. International Commission on Microbiological Specifications for Foods. 
250 |a 2a. ed. 
260 |a Zaragoza :  |b Acribia,  |c [2000] 
505 0 |a t.2. Métodos de muestreo para análisis microbiológicos: principios y aplicaciones específicas 
594 |b INGENIERÍA EN ALIMENTOS  |c MICROBIOLOGÍA DE ALIMENTOS  |d 2023 
650 7 |a ALIMENTOS  |2 Spines 
650 7 |a TOXINAS  |2 Spines 
650 7 |a BACTERIAS  |2 Spines 
650 7 |a PARASITOS  |2 Spines 
650 7 |a MUESTREO  |2 Spines 
653 |a MICROORGANISMOS 
929 |a COMPRA  |b Cúspide  |c Exp. 827-0056/01  |d 43,00  |e 20020208  |f patrimonio tomo 2  |j 31553 
929 |a COMPRA  |b Cúspide  |c Exp. 827-0056/01  |d 43,00  |e 20020208  |f patrimonio tomo 2  |j 31554 
942 |c LIB  |n 0