Lactic acid bacteria : microbiology and functional aspects

Saved in:
Other Authors: Salminen, Seppo, Wright, Atte von 1952-
Format: Book
Language:English
Published: New York : Marcel Dekker, c1998.
Edition:2nd ed., rev. and expanded.
Series:Food science and technology ; 85
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01089cam#a2200313#a#4500
001 017110
005 20160721153750.0
008 060828s1998####nyua#####b####001#0#eng##
020 |a 082470133X 
040 |a DLC  |d DLC 
082 0 4 |a 579.37  |2 21 
099 |a 24-S57 
245 0 0 |a Lactic acid bacteria :  |b microbiology and functional aspects  |c edited by Seppo Salminen, Atte von Wright. 
250 |a 2nd ed., rev. and expanded. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c1998. 
300 |a xiii, 617 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Food science and technology ;  |v 85 
504 |a Incluye referencias bibliográficas e índice. 
650 7 |a Bacterias  |2 spines 
650 7 |a Microbiología  |2 spines 
650 7 |a Acido láctico  |2 spines 
650 7 |a Biotecnología  |2 spines 
653 |a Lactococos 
700 1 |a Salminen, Seppo 
700 1 |a Wright, Atte von  |d 1952- 
929 |a COMPRA  |b Intelecnia  |c Exp. 827-0623/04 Proy. SPU/UNQ  |d 715,08  |e 20050302  |j 36955 
929 |a COMPRA  |b Intelecnia  |c Exp. 827-0623/04 Proy. SPU/UNQ  |d 715,08  |e 20050302  |j 36956 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 17645  |d 93032