Hygienic equipment design criteria /

Saved in:
Corporate Authors: European Hygienic Equipment Design Group., Campden and Chorleywood Food Research Association.
Other Authors: Hauser, G 1937-
Format: Book
Language:English
Published: Chipping Campden, UK : published for EHEDG by CCFRA Technology, 2004.
Edition:2nd ed.
Series:EHEDG Guidelines ; Doc. 8
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01239Cam#a22003375a#4500
001 019503
005 20160721154848.0
008 071220s ||||enka frt #000|0#eng#d
020 |a 0907503160 
040 |a AR-beUNQ  |b spa 
082 0 4 |a 664.02  |2 21 
092 |a 664.02  |l EHE 
245 0 0 |a Hygienic equipment design criteria /   |c [ G. Hauser ... [et al.]]. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Chipping Campden, UK :   |b published for EHEDG by CCFRA Technology,   |c 2004. 
300 |a 20 h. :   |b il., ;   |c 30 cm. 
490 0 |a EHEDG Guidelines ;   |v Doc. 8 
500 |a Título tomado de la cubierta. 
500 |a Publicado abr. 2004. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas. 
650 7 |a Industria alimentaria  |2 Spines 
650 7 |a Higiene de los alimentos  |2 Spines 
650 7 |a Tecnología sanitaria  |2 Spines 
650 7 |a Diseño de máquinas  |2 Spines 
650 7 |a Contaminación de los alimentos  |2 Spines 
700 1 |a Hauser, G  |d 1937-  |q (Gerard) 
710 2 |a European Hygienic Equipment Design Group. 
710 2 |a Campden and Chorleywood Food Research Association. 
929 |a DONACION  |b Proveniente de: Departamento de Ciencia y Tecnología  |d 0  |e 20071102  |f PAT0022084  |g P65  |j 41257 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 19348  |d 94735