The prevention and control of Legionella spp. (including Legionnaires' disease) in food factories /

Saved in:
Main Author: Buren, A M van (Author)
Corporate Authors: European Hygienic Equipment Design Group., Campden and Chorleywood Food Research Association.
Format: Book
Language:English
Published: Chipping Campden, UK : published for EHEDG by CCFRA Technology, 2002.
Series:EHEDG Guidelines ; Doc. 24
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01314Cam#a22003375a#4500
001 019731
005 20160721155003.0
008 080315s2002####enkad fr| |||||||eng##
020 |a 0907503098 
040 |a AR-beUNQ  |b spa 
082 0 4 |a 664.02  |2 21 
092 |a 664.02  |l EHE 
245 0 4 |a The prevention and control of Legionella spp. (including Legionnaires' disease) in food factories /   |c [A. M. van Buren ... [et al.]]. 
260 |a Chipping Campden, UK :   |b published for EHEDG by CCFRA Technology,   |c 2002. 
300 |a 24 h :   |b il., gráficos ;   |c 30 cm. 
490 0 |a EHEDG Guidelines ;   |v Doc. 24 
500 |a Título tomado de la cubierta. 
500 |a Publicado ago. 2002. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas. 
650 7 |a Industria alimentaria  |2 Spines 
650 7 |a Higiene de los alimentos  |2 Spines 
650 7 |a Tecnología sanitaria  |2 Spines 
650 7 |a Control de calidad  |2 Spines 
650 7 |a Contaminación de alimentos  |2 Spines 
650 7 |a Bacterias  |2 Spines 
700 1 |a Buren, A M van   |e aut 
710 2 |a European Hygienic Equipment Design Group. 
710 2 |a Campden and Chorleywood Food Research Association. 
929 |a DONACION  |b Proveniente de: Departamento de Ciencia y Tecnología  |d 0  |e 20071102  |f PAT0022103  |g P65  |j 41531 
942 |c LIB  |n 0 
999 |c 19521  |d 94908