Preelaboración y conservación de los alimentos /
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Spanish |
Published: |
Madrid :
Paraninfo,
2006.
|
Edition: | 1a. ed., 5a. reimpr. |
Series: | Hostelería y turismo (Paraninfo).
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01289Cam#a2200349#a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 020694 | ||
005 | 20160721155451.0 | ||
008 | 090317s2006||||sp a f#b #000|0#spa#d | ||
020 | |a 8497321480 | ||
040 | |a AR-BeUNQ | ||
082 | 0 | 4 | |a 647.95 |2 21 |
100 | 1 | |a Laza Muñoz, Pascual | |
245 | 0 | 2 | |a Preelaboración y conservación de los alimentos / |c Pascual Laza Muñoz, Jerónima Laza Muñoz. |
250 | |a 1a. ed., 5a. reimpr. | ||
260 | |a Madrid : |b Paraninfo, |c 2006. | ||
300 | |a 107 p. : |b il. ; |c 30 cm. | ||
490 | 1 | |a Hostelería y turismo | |
504 | |a Bibliografía: p. 107. | ||
650 | 7 | |a Elaboración de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Higiene de los alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Restaurante |2 toit | |
650 | 7 | |a Hortalizas |2 spines | |
650 | 7 | |a Aves de corral |2 spines | |
650 | 7 | |a Carne |2 spines | |
650 | 7 | |a Servicios alimentarios |2 spines | |
700 | 1 | |a Laza Muñoz, Jerónima |e aut |4 aut | |
830 | 0 | |a Hostelería y turismo (Paraninfo). | |
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-1009/08 2a. compra |d 52,00 |e 20090304 |f PAT0027898 |j 43516 | ||
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-1009/08 2a. compra |d 52,00 |e 20090304 |f PAT0027899 |j 43517 | ||
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-1009/08 2a. compra |d 52,00 |e 20090304 |f PAT0027900 |j 43518 | ||
942 | |c LIB |n 0 | ||
999 | |c 20303 |d 95690 |