Procesos de cocina /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Spanish |
Published: |
Madrid :
Paraninfo,
2005.
|
Edition: | 1a. ed., 4a. reimpr. |
Series: | Hostelería y turismo (Paraninfo).
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01337Cam#a2200373#a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 020698 | ||
003 | AR-BeUNQ | ||
005 | 20170522084851.0 | ||
008 | 090317s2005||||sp ad f#b #000|0#spa#d | ||
020 | |a 8497322010 | ||
040 | |a AR-BeUNQ | ||
082 | 0 | 4 | |a 647.95 |2 21 |
100 | 1 | |a Armendáriz Sanz, José Luis | |
245 | 0 | 2 | |a Procesos de cocina / |c José Luis Armendáriz Sanz. |
250 | |a 1a. ed., 4a. reimpr. | ||
260 | |a Madrid : |b Paraninfo, |c 2005. | ||
300 | |a x, 361 p. : |b il., tablas, gráficos ; |c 30 cm. | ||
490 | 1 | |a Hostelería y turismo | |
504 | |a Bibliografía: p. 359-361. | ||
594 | |a LICENCIATURA EN ADMINISTRACION HOTELERA | ||
595 | |a GESTION DE OPERACIONES Y SERVICIOS GASTRONOMICOS |d 2015 | ||
650 | 7 | |a Restaurante |2 toit | |
650 | 7 | |a Gastonomía |2 toit | |
650 | 7 | |a Cocina |2 toit | |
650 | 7 | |a Restaurante |2 toit | |
650 | 7 | |a Elaboración de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Receta |2 toit | |
830 | 0 | |a Hostelería y turismo (Paraninfo). | |
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-1009/08 2a. compra |d 58,00 |e 20090304 |f PAT0027889 |j 43525 | ||
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-1009/08 2a. compra |d 58,00 |e 20090304 |f PAT0027890 |j 43526 | ||
929 | |a COMPRA |b Cúspide |c Exp. 827-1009/08 2a. compra |d 58,00 |e 20090304 |f PAT0027891 |j 43527 | ||
942 | |c LIB |n 0 | ||
999 | |c 20307 |d 95694 |