Food analysis

Saved in:
Other Authors: Nielsen, S. Suzanne, (Editor, ed.)
Format: Book
Language:English
Published: New York ; Springer, c2010.
Edition:4a. ed.
Series:Food science text series (Springer).
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01679Cam#a22004097a#4500
001 024271
003 AR-BeUNQ
005 20230601111109.0
008 121204s2010 xxua ##b #001 0#eng d
999 |c 22836  |d 98223 
020 |a 9781441914774 
040 |a UKM  |b spa  |d YDXCP  |e aacr 
041 0 |a ng 
044 |a xxu 
082 0 4 |a 664.07  |2 21 
245 0 0 |a Food analysis  |c editado por S. Suzanne Nielsen. 
250 |a 4a. ed. 
260 |a New York ;  |b Springer,  |c c2010. 
300 |a xiv, 602 p. :   |b il. ;   |c 29 cm. 
490 0 |a Food science text series 
500 |a Incluye índice (p. 587-602). 
500 |a Lista completa de autores y colaboradores en p. vii-viii. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas. 
594 |b INGENIERÍA EN ALIMENTOS  |c ANÁLISIS GENERAL DE ALIMENTOS   |d 2017  |d 2023 
594 |b INGENIERÍA EN ALIMENTOS  |c BROMATOLOGÍA  |d 2023 
650 7 |a Análisis de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Propiedades químicas  |2 spines 
650 7 |a Espectroscopía  |2 spines 
650 7 |a Cromatografía  |2 spines 
700 1 |a Nielsen, S. Suzanne,   |e ed.  |4 edt 
830 0 |a Food science text series (Springer). 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y técnica  |c Compra 2012 Exp. 827-310/12  |d 600  |e 20121120  |f PAT0046511  |j 48467 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y técnica  |c Compra 2012 Exp. 827-310/12  |d 600  |e 20121120  |f PAT0046512  |j 48468 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y técnica  |c Compra 2012 Exp. 827-310/12  |d 600  |e 20121120  |f PAT0046513  |j 48469 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y técnica  |c Compra 2012 Exp. 827-310/12  |d 600  |e 20121120  |f PAT0046514  |j 48470 
929 |a COMPRA  |b Ciencia y técnica  |c Compra 2012 Exp. 827-310/12  |d 600  |e 20121120  |f PAT0046515  |j 48471 
942 |c LIB  |n 0