Yeast the practical guide to beer fermentation /

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Main Author: White, Chris
Other Authors: Zainasheff, Jamil
Format: eBook
Language:English
Published: Boulder : Brewers, c2010.
Series:Brewing elements (Brewers)
Subjects:
Online Access:Para acceder al texto completo, ingrese aquí al Servicio de descubrimiento de EBSCOhost desde la red de la UNQ. Seleccione EBSCOhost Research Databases y busque el título deseado.
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245 1 0 |a Yeast   |h [recurso electrónico] :   |b the practical guide to beer fermentation /   |c by Chris White ; with Jamil Zainasheff. 
256 |a Datos electrónicos 
260 |a Boulder :   |b Brewers,   |c c2010. 
300 |a recurso electrónico (xix, 304 p. : il., fot.) 
490 1 |a Brewing elements 
500 |a Lista de figuras: p. 285-290. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas (p. 291-296) e índice (p. 297-304). 
505 0 |a Acknowledgements -- Foreword -- Introduction -- Part one: the importance of yeast and fermentation -- Part two: biology, enzymes, and esters -- Part three: how to choose the right yeast -- Part four: fermentation -- Part five: yeast growth, handling, and storage -- Part six: your own yeast lab made easy -- Part seven: troubleshooting. 
506 |a Para acceder al texto completo, ingrese al Servicio de descubrimiento de EBSCOhost desde la red de la UNQ. Seleccione EBSCOhost Research Databases y busque el título deseado. 
546 |3 En inglés. 
594 |a INGENIERIA EN ALIMENTOS 
595 |a MICROBIOLOGIA INDUSTRIAL  |d 2022 
650 7 |a Elaboración de alimentos  |2 spines 
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