Elaboración de conservas a escala semi-industrial /

Saved in:
Other Authors: Fullin, Luciana (Dissertant), Sceni, Paula (Dissertant), Rembado, Florencia Mabel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language:Spanish
Published: 2004.
Subjects:
UNQ
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01421ctm a2200409 a 4500
001 017207
003 AR-BeUNQ
005 20221114120247.0
007 ta
008 050510s2004 ag bm 001 0 spa d
999 |c 891  |d 76278 
040 |a AR-BeUNQ  |b spa  |c AR-BeUNQ  |e aacr 
082 0 4 |a 664.028  |2 21 
099 |a T/12-F28 
100 1 |a Fullin, Luciana  |4 dis 
245 1 0 |a Elaboración de conservas a escala semi-industrial /  |c Luciana Fullin, Paula Sceni. 
260 |c 2004. 
300 |a 137 p. :  |b il., col., gráficos ;  |c 30 cm. 
500 |a Director de tesis: Mabel Rembado. 
502 |a Trabajo final --Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Carrera de Ingeniería en Alimentos, 2004. 
504 |a Bibliografía: p. 137. 
590 |a Faltan p. 15, 48 a 54. 
594 |a INGENIERIA EN ALIMENTOS 
650 7 |a Elaboración de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Producción  |2 spines 
650 7 |a Esterilización  |2 spines 
650 7 |a Técnicas de producción  |2 spines 
650 7 |a Pequeñas industrias  |2 spines 
650 7 |a Control de calidad  |2 spines 
650 7 |a Tecnología de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Conservación de alimentos  |2 TOIT 
653 |a UNQ 
700 1 |a Sceni, Paula  |4 dis 
700 1 |a Rembado, Florencia Mabel  |4 ths  |9 3586 
710 2 |a Universidad Nacional de Quilmes,   |4 dgg 
929 |a DONACION  |b Paula Sceni  |d 0  |e 20050509  |j 37199 
942 |c TF  |n 0