Elaboración de conservas a escala semi-industrial /
Saved in:
Other Authors: | , , |
---|---|
Format: | Manuscript |
Language: | Spanish |
Published: |
2004.
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01421ctm a2200409 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 017207 | ||
003 | AR-BeUNQ | ||
005 | 20221114120247.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 050510s2004 ag bm 001 0 spa d | ||
999 | |c 891 |d 76278 | ||
040 | |a AR-BeUNQ |b spa |c AR-BeUNQ |e aacr | ||
082 | 0 | 4 | |a 664.028 |2 21 |
099 | |a T/12-F28 | ||
100 | 1 | |a Fullin, Luciana |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Elaboración de conservas a escala semi-industrial / |c Luciana Fullin, Paula Sceni. |
260 | |c 2004. | ||
300 | |a 137 p. : |b il., col., gráficos ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Director de tesis: Mabel Rembado. | ||
502 | |a Trabajo final --Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Carrera de Ingeniería en Alimentos, 2004. | ||
504 | |a Bibliografía: p. 137. | ||
590 | |a Faltan p. 15, 48 a 54. | ||
594 | |a INGENIERIA EN ALIMENTOS | ||
650 | 7 | |a Elaboración de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Producción |2 spines | |
650 | 7 | |a Esterilización |2 spines | |
650 | 7 | |a Técnicas de producción |2 spines | |
650 | 7 | |a Pequeñas industrias |2 spines | |
650 | 7 | |a Control de calidad |2 spines | |
650 | 7 | |a Tecnología de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Conservación de alimentos |2 TOIT | |
653 | |a UNQ | ||
700 | 1 | |a Sceni, Paula |4 dis | |
700 | 1 | |a Rembado, Florencia Mabel |4 ths |9 3586 | |
710 | 2 | |a Universidad Nacional de Quilmes, |4 dgg | |
929 | |a DONACION |b Paula Sceni |d 0 |e 20050509 |j 37199 | ||
942 | |c TF |n 0 |