Implementación de un procesos de interesterificación de aceites /

Saved in:
Main Author: Tolosa, Fernando
Corporate Author: Universidad Nacional de Quilmes.
Other Authors: González, Héctor (Dissertant), Segura, Juan (Thesis advisor)
Format: Book
Language:Spanish
Published: [2009]
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01198Cam#a2200337#a#4500
001 020821
005 20170427142751.0
008 090514s200u||||xx ad f#m #000|0#spa#d
040 |a AR-BeUNQ 
082 0 4 |a 664.3  |2 21 
100 1 |a Tolosa, Fernando 
245 0 2 |a Implementación de un procesos de interesterificación de aceites /   |c Tolosa Fernando, González Héctor. 
260 |a   |c [2009] 
300 |a 141 p. :   |b il., gráficos ;   |c 30 cm. 
500 |a Director de tesis: Juan Segura. 
502 |a Trabajo final (Ingeniería) - Universidad Nacional de Quilmes. 
504 |a Incluye bibliografía. 
942 |c TF  |n 0 
594 |a INGENIERIA EN ALIMENTOS 
650 7 |a Tecnología de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Elaboración de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Aceites  |2 spines 
650 7 |a Hidrogenación  |2 spines 
650 7 |a Costos de producción  |2 spines 
653 |a Trabajo final 
653 |a Interesterificación 
700 1 |a González, Héctor  |4 dis 
700 1 |a Segura, Juan  |e dir  |4 ths 
710 2 |a Universidad Nacional de Quilmes. 
929 |a DONACION  |b Tolosa Fernando, González Héctor.  |d 0,00  |e 20090423  |f PAT0023342  |g 1290 Exp. 827-0387/98  |j 43759 
999 |c 921  |d 76308