Elaboración de salsa y pate de champignones /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Spanish |
Published: |
2003.
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01219Cam#a2200337#a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 022161 | ||
003 | AR-BeUNQ | ||
005 | 20191001175114.0 | ||
008 | 101101s2003||||xx d f m 000 0 spa d | ||
999 | |c 955 |d 76342 | ||
040 | |a AR-BeUNQ |e aacr | ||
082 | 0 | 4 | |a 664.805 |2 21 |
100 | 1 | |a Martino, Martín | |
245 | 1 | 0 | |a Elaboración de salsa y pate de champignones / |c Matín Martino, Nelson Fabián Winter. |
260 | |c 2003. | ||
300 | |a ca. 180 p. : |b gráficos ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Director: Dr. Jorge Wagner. | ||
502 | |a Trabajo final (ingeniería) -- Universidad Nacional de Quilmes, 2003. | ||
504 | |a Incluye bibliografía. | ||
594 | |a INGENIERIA EN ALIMENTOS | ||
650 | 7 | |a Industria alimentaria |2 spines | |
650 | 7 | |a Elaboración de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Tecnología de alimentos |2 spines | |
650 | 7 | |a Setas comestibles |2 spines | |
650 | 7 | |a Alimentos |2 spines | |
655 | 4 | |a Trabajo final | |
700 | 1 | |a Winter, Nelson Fabián | |
700 | 1 | |a Wagner, Jorge R. |e director de tesis |4 drt |9 1829 | |
710 | 2 | |a Universidad Nacional de Quilmes, |4 dgg |e institución otorgante del título | |
929 | |a DONACION |b Lucía Pollio |d 0,00 |e 20101001 |f PAT0035932 |g 1649 Exp. 827-0387/98 |j 45540 | ||
942 | |c TF |n 0 |