Elaboración de salsa y pate de champignones /

Saved in:
Main Author: Martino, Martín
Corporate Author: Universidad Nacional de Quilmes, (institución otorgante del título)
Other Authors: Winter, Nelson Fabián, Wagner, Jorge R. (Director, director de tesis)
Format: Book
Language:Spanish
Published: 2003.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01219Cam#a2200337#a#4500
001 022161
003 AR-BeUNQ
005 20191001175114.0
008 101101s2003||||xx d f m 000 0 spa d
999 |c 955  |d 76342 
040 |a AR-BeUNQ  |e aacr 
082 0 4 |a 664.805  |2 21 
100 1 |a Martino, Martín 
245 1 0 |a Elaboración de salsa y pate de champignones /   |c Matín Martino, Nelson Fabián Winter. 
260 |c 2003. 
300 |a ca. 180 p. :   |b gráficos ;   |c 30 cm. 
500 |a Director: Dr. Jorge Wagner. 
502 |a Trabajo final (ingeniería) -- Universidad Nacional de Quilmes, 2003. 
504 |a Incluye bibliografía. 
594 |a INGENIERIA EN ALIMENTOS 
650 7 |a Industria alimentaria  |2 spines 
650 7 |a Elaboración de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Tecnología de alimentos  |2 spines 
650 7 |a Setas comestibles  |2 spines 
650 7 |a Alimentos  |2 spines 
655 4 |a Trabajo final 
700 1 |a Winter, Nelson Fabián 
700 1 |a Wagner, Jorge R.  |e director de tesis  |4 drt  |9 1829 
710 2 |a Universidad Nacional de Quilmes,   |4 dgg  |e institución otorgante del título 
929 |a DONACION  |b Lucía Pollio  |d 0,00  |e 20101001  |f PAT0035932  |g 1649 Exp. 827-0387/98  |j 45540 
942 |c TF  |n 0