Advantages of Using Blend Cultures of Native L. plantarum and O. oeni Strains to Induce Malolactic Fermentation of Patagonian Malbec Wine

Brizuela, Natalia S. Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología. Instituto de Microbiología Básica y Aplicada. Laboratorio de Microbiología Molecular y CONICET; Argentina

Saved in:
Main Authors: Brizuela, Natalia Soledad, Bravo-Ferrada, Bárbara M., Curilén, Yolanda, Delfederico, Lucrecia, Caballero, Adriana, Semorile, Liliana, Pozo-Bayón, M. Ángeles, Tymczyszyn, E. Elizabeth, Ghiringhelli, Pablo Daniel, Glikmann, Graciela, Lozano, Mario Mario, Pardo, Alejandro
Other Authors: Maffia, Paulo
Format: info:eu-repo/semantics/article
Language:eng
Published: Frontiers Media 2018
Subjects:
Online Access:http://ridaa.unq.edu.ar/handle/20.500.11807/2912