Herbert J. Gans. Popular Culture & High Culture. An Analysis and Evaluation of Taste, Nueva York, Basic Books, 1999, 248 páginas.
Fil: Benzecry, Claudio E. The City University of New York; Estados Unidos.
Saved in:
Main Author: | Benzecry, Claudio E. |
---|---|
Format: | info:eu-repo/semantics/review |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Nacional de Quilmes
2000
|
Subjects: | |
Online Access: | http://ridaa.unq.edu.ar/handle/20.500.11807/2652 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Conversaciones con Herbert Marcuse
by: Marcuse, Herbert
Published: (1980) -
“La cultura que vuelve” : una revisión de las perspectivas de análisis cultural en la sociología norteamericana
by: Auyero, Javier
Published: (1996) -
Patrimonio e identidad cultural
Published: (2000) - Revista gestión cultural
-
Hacia una nueva sociología cultural : mapas, dramas, actos y prácticas
Published: (2012)