Deep frying : chemistry, nutrition, and practical applications
Saved in:
Other Authors: | Erickson, Michael D (Editor, ed) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Urbana, Ill. :
AOCS Press,
c2007.
|
Edition: | 2nd ed. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Nutrition : science and applications
by: Smolin, Lori A
Published: (2003) -
Aceites y grasas alimentarios : tecnología, utilización y nutrición
by: Lawson, Harry
Published: (1994) -
AyG Libro 10° aniversario : recopilación de artículos técnicos. Ediciones 1 a 41 - 1999/2000 .
Published: (2001) -
AyG Libro 10° aniversario : recopilación de artículos técnicos. Ediciones 1 a 41 - 1999/2000 .
Published: (2001) -
AyG Libro 10° aniversario : recopilación de artículos técnicos. Ediciones 1 a 41 - 1999/2000
Published: (2001)