Studies of food microstructure
Saved in:
Main Author: | Cohen, S H |
---|---|
Other Authors: | Davis, E A, Holcomb, D N, Kalab, M |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Illinois :
Scanning Electron Microscopy,
1981
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Leche y productos lácteos : tecnología, química y microbiología
by: Varnam, Alan H
Published: (1995) -
Lactología técnica : composición, recogida, tratamiento y transformación de la leche
by: Veisseyre, Roger
Published: (1988) -
Lactología industrial : leche, preparación y elaboración, máquinas, instalaciones y aparatos, productos lácteos
by: Spreer, Edgar
Published: (1991) -
Guía práctica para el análisis microbiológico de la leche y los productos lácteos
by: Beerens, Henri
Published: (1990) -
Milk and milk products : technology, chemistry and microbiology
by: Varnam, Alan H
Published: (2001)